Жаңа: жоғары температурада қуырыңыз
Жаңа: карамель, ирис және карамель дайындаңыз
Жаңа өнім: пайдалы йогурт алу арқылы ашытыңыз
Жаңа: вакуумда керемет стейктер дайындаңыз
Жаңа: нәзік шошқа етін баяу отта қайнатыңыз
Жаңа: шайға су қайнатыңыз
Жаңа: тұздықтар мен кремдерді буландырып, қалыңдатыңыз
Жаңа: күріш пісіру режимінде жарма мен жарма дайындаңыз
Жаңа: жұмыртқаны қажетті күйге дейін пісіріңіз
Жаңа: қалған тағамды жылыту режимінде қыздырыңыз
Сорпалар, кәмпиттер мен тұздықтар
Торттар үшін жұмыртқаны қантпен шайқаңыз
Бірнеше секунд ішінде салат көкөністерін кесіңіз
Коктейльдер үшін мұзды ұсақтаңыз
Уақытты, температураны және жылдамдықты таңдау арқылы пісіріңіз
Пармезан сияқты қатты ірімшікті ұсақтаңыз
Майонез және айоли сияқты тұздықтарды эмульсиялаңыз
Нан мен макарон қамырын илеңіз
Қантты ұнтақ қантқа, бадамға және дәмдеуіштерге ұнтақтаңыз
Кекстер, маффиндер мен дипске арналған ингредиенттерді араластырыңыз
Нәзік рисоттоны ақырын араластырыңыз
Varoma консолінде бумен пісіріңіз
Ингредиенттерді тікелей араластырғыш ыдыста өлшеңіз-аз ыдыс жуыңыз, кілегей мен жұмыртқаның ағын оңай шайқаңыз
37°C-тан 120°C-қа дейінгі температураға дейін қыздырыңыз
сатып алу тм6